![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Genel Konular | |
| |
|
| Sayfa 8 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj | |
|
Cagri
Kıdemli Üye
|
![]() Konu: İstanbul BoğazıGönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 00:00 |
|
|
Olimpiyat Komitesi her sene boğazda yarışalr düzenliyor. 6,5 kmlik kolay bir maraton, akıntı alıp g.türüyor zaten, en fazla 60-70 dakika sürüyor. Buna katılacak olan, daha önce katılanınız var mı acaba? Bu sene katılsak mı forumca?
|
||
|
||
|
water_girl
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2007 Konum: Balıkesir Gönderilenler: 119
|
![]() Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 10:10 |
|
|
Ben kesinlikle katılıcam çağrı abi, dediğim gibi denizde hiç yüzmemiş olsamda, deniz canlılarından aşırı derecede korksamda, belki sonuncu olarak sudan çıkacağımı bilsem de, belki ortada kesilecek olsamda, o yarışlara gireceğimm!.. Ne olursa olsun cıkıs noktasından atlıcam.. sonra diskalifiye olursam veya yarısında bırakırsam bilemem ama katılıcam! Bu arada forumda aktif olan bi kaç üye var zaten oğuz abi katılcak, bende katılıyorum bu yıll
|
||
|
||
|
dnzkızıbhr
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 12:30 |
|
|
bende katılmayı düşünüorum ama denizanası çok war diolar marmara denizinde o yüzden korkuyorum
|
||
|
||
|
water_girl
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2007 Saat 18:31 |
|
|
||
|
||
|
Amadeus
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2007 Saat 22:47 |
|
|
Sevgili Çağrı, katılalım. Ben ilk defa bu sene katıldım. Taktik de veririm.
|
||
|
Amadeus
|
||
|
||
|
water_girl
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2007 Saat 00:27 |
|
|
||
|
||
|
Cagri
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2007 Saat 17:07 |
|
Hayır Meliscim İstanbul'da denizanası yok, balık bile görmedim desem yeridir. Ama suya atılmış kola şişesi fln bulabiliyorsun maalesef.. Onlardan korkmazsınız umarım :) Şahsen son sürat giderken kafamı çarpmışım cam bir şişeye. Gemiye, tekneye çarptım sandım, kalp krizi geçiriyordum :)
|
||
|
||
|
Amadeus
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2007 Saat 22:29 |
|
|
Meliscim seni unutmak mümkün mü, rica ederim. Boğazda yüzme ile ilgili ilk ipucunu senin şerefine vereyim: yarış 6.5 kilometre ama akıntıyla yüzüldüğü için yaklaşık 3 - 3.5 kilometreye denk geliyor. Bu yarışı tamamlayabilmek için yarıştan önceki 2-3 ay boyunca haftada yaklaşık 10 kilometrelik bir yüzme idmanı yapmak gerekli. Ağır tempoda (deniz anası hızıyla) gidenleri yolda topluyorlar. Yarışa katılanların yaklaşık 2/3'ü tamamlayabiliyor. Yarışı tamamlayanlar alkışlar eşliğinde karaya çıkıyor ve kendilerini kahraman gibi hisssediyorlar. Denizanası var ama genelde kulaç derinliğinden daha dipte. Denizde yüzmekten pek fazla haz almıyorum ama yarış heyecanı ağır bastığından önümüzdeki yarışa da sanırım katılırım.
|
||
|
Amadeus
|
||
|
||
|
water_girl
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2007 Saat 16:55 |
|
|
||
|
||
|
Amadeus
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2007 Saat 23:04 |
|
|
İkinci ipucunu kimse sormadı ama ben yine de vereyim: Suya atlanan nokta FSM köprüsünden daha kuzeyde olduğundan birkaç yüz metre yüzerek FSM köprüsünün altından geçiyorsunuz. Ben köprünün altından geçerken 100 metre kadar sırtüstü yüzüp görsel olarak keyif aldım. Size de tavsiye ederim.
|
||
|
Amadeus
|
||
|
||
| Sayfa 8 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|