![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Genel Konular | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
delphix
Yeni Üye
|
![]() Konu: Yüzmeye Yeni BaşlıyorumGönderim Zamanı: 06-Eylül-2010 Saat 11:08 |
|
Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım ve yüzmeye yeni başlıyorum. Yılda 1,2 kez denize gitmişliğim var ama sadece su korkumu yenip biraz da can havliyle kulaç atmayı öğrendim. Anlıyacağınız çok yeniyim bu konuda. Hafta sonları için bir havuza üye oldum ama yüzme dersleri çok pahalı olduğundan kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum. Doğru bir şekilde yüzme öğrenebilmek için nasıl bir çalışma yapmalıyım. YAni ilk yüzme derslerinde neler öğretiliyor. Sırasıyla hangi çalışmaları yapmalıyım.
Yardımlarınız için şimdidden çok teşekkürler
|
|
|
|
|
masterswimmer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:22 |
|
Para biriktirip profesyonel yardım alman çok daha sağlıklı olur.
|
|
|
|
|
amadeus!
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:04 |
|
Delphix nerede oturuyorsun istanbuldaysan hangi yakadasin
Forumdan takip edersen bu soru daha once de defalarca soruldu ve yanitlandi
ozel ders alabilir veya bir az sayida havuzda olan grup derslerine katilabilirsin
basarilar
|
|
|
Spor yapabiliyorum; demek ki özgürüm!
|
|
|
|
|
delphix
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:35 |
|
teşekkür ederim görüşleriniz için. buraya konuyu açmadan önce bend araştırdım forumda ama tam olarak istedğim şeyi bulamadığım için yazdım
|
|
|
|
|
butterfly
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:55 |
|
merhaba ben kendimden örnek verebilirim sana, hiç bir yardım almadan ilk başta kendim geliştirdim bütün stillerimi ama eksiklerini birinin görmesi ve tavsiyede bulunması ilerlemen açısından çok önemli bende bu yardımları aldıkdan sonra ilerledim. Sitemizden antreman programları işine yarayacaktır ama yanlış stille bunlar sana zor gelir. unuttma kontrolsüz güç, güç değildir.
Düzenleyen butterfly - Bugün Saat 11:49 |
|
|
Kelebek gibi yüzer, arı gibi sokarım
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|