![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Fotoğraf ve Bilgi Paylaşımı | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
levo_redkid
Üye
|
![]() Konu: Total Immersion Turkiye'de...Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2010 Saat 22:52 |
|
Herkese merhaba,
Arkadaşlar, çabalarımız sonuç verdi, Total immersion workshop Turkiye'de ilk defa yapılacak. Tarih: 17-18 Nisan 2010. Uzun süre Polonyalı eğitmen Pawel ile yazıştıktan sonra, Turkiye'de bu işi sahiplenecek bir tesis araştırdım ve sonunda Coliseum Spor merkezi bu projeyi sahiplendi. Detaylı bilgiye: http://www.coliseum.com.tr/haberler.asp?t=223 adresini takip ederek ulaşabilirsiniz. İlk kurs için kontenjan 10 kişi ile sınırlı. Aslında bildiğim kadarı ile ben dahil 5 kişilik kontenjan şimdiden doldu. Umarım çok verimli bir eğitim olacak, şimdiden iple çekiyorum. Not: Katılımcı olmak dışında ticari olarak hiçbir ilgim olmadığını belirtmek isterim... |
|
|
|
|
gurkanrtr
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 08:57 |
|
Selam. Ucreti ne kadar acaba kursun?
|
|
|
|
|
levo_redkid
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 09:35 |
|
Merhaba,
Organize eden kisi ben degilim, hatta o gun cevirmen olarak gorevli olacagim buyuk ihtimalle. O yuzden son fiyati nasil belirlediler bilmiyorum. Ilgili baglantiyi takip ederek ogrenebilirsiniz. İyi gunler... |
|
|
|
|
gurkanrtr
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 10:02 |
|
Coliseum'u aradim. 1 Mart'a kadar 690 tl, 1 mart sonrasi yapilan kayitlar icin 900 tl istiyorlar. Kurs 12 kisi ile sinirli dedi telefondaki bayan.
|
|
|
|
|
Huseyin
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2010 Saat 19:28 |
|
Çok benim için, katılamayacağım. Katılan arkadaşlar bize anlatır artık :)
|
|
|
Endikasyon yoksa, komplikasyon vardır.
|
|
|
|
|
levo_redkid
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 27-Mart-2010 Saat 14:52 |
|
Herkese selamlar,
Bugun ogrendigim kadariyla yer kalmadigi icin kayitlar bitmis. Umarim "bir klinik yapilsa da gitsek" diyen arkadaslardan da kayit yapabilen olmustur. Sevgiler, -levent |
|
|
|
|
levo_redkid
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-2010 Saat 16:41 |
|
Bu haftasonu Acarkent'teki Coliseum spor merkezinde Turkiye'deki ilk TI klinigi sessiz sedasiz yapildi. Katilimcilar arasinda ironman yarisina hazirlanan triatlet bir arkadas da vardi, kas-meis yarisini bitirebilmeyi hedefleyen keyif sporculari da.
Projeyi sahiplenerek tesislerini katilimcilara acan Colesium spor merkezine tesekkurler. |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|