Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Antreman Programı Araştır
 Forum İsmini Buraya Yazın | Yüzüyoruz Forumlar | Antreman Programı Araştır
Mesaj icon Konu: Yüzmenin karın kaslarına faydası varmıdır? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Huseyin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 286

Alıntı Huseyin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2010 Saat 18:23
  Yazacaklarımın Türk aile ve ahlak yapısına aykırı düşmemesi ve forumu okuyan küçük arkadaşlara öğrenmemeleri gereken bir şeyi öğretmiş olmamak duasıyla bu konuda fikir belirtmek isterim:

Karın kası geliştirme alternatiflerinden biri de seks, karın kaslarını ileri derecede çalıştırıcı ve geliştirici bi aktivite, hatta "bira göbeğinin en iyi çaresi sekstir" diye söylenir hep, yani o kadar iddialı bir olay.
   Şimdi ne gereği vardı bunu yazıp işi sululuğa vurmanın denebilir ama burada akıllara zarar bir teşbih(!!!) var.
   Yani biri çıkıp diyor ki "yüzmenin karın kaslarına etkisi var mı" ki cevabı baştan belli bir soru, İbn-i Sina olmaya gerek yok, sonra biz de nedir, nedendir sorgulamadan güzel güzel anlatıyoruz. Bu soru altta yatan bir vücut imajı rahatsızlığının belirtisi midir pek umurumuzda değil, kendimizin yaptığı yüzmeyi fetişleştirmek midir o zaten ayrı bir konu...
     Teşbih nerede derseniz: diyelim ki seks karın kaslarına iyi geliyor(ki gerçekten geliyor) ne yapacağız... Abi karın da iyice sarktı ben bi gidip sevişeyim mi diyeceğiz?  E arkadaş yorumları okuduktan sonra "Abi karın da iyice sarktı ben bi gidip yüzeyim" diyecek ama... Sosyopsikoljik yönü yok mu bu sorunu ve soruya alınacak cevap sonrası girilecek işlerin...
    Neyse ben biraz gerginim heralde, şimdi farkıma vardım kendimin, sinirli bir insan oldum son günlerde, sorulardan sıkıldım galiba biraz, işteki gerginliği de buraya yansıttım, düşüncemde sabitim ama biraz kızarak yazmışım gibi oldu, yanlış anlaşılmasın kızmadım kimseye, naçizane düşüncem.
Endikasyon yoksa, komplikasyon vardır.
IP
oRCa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 268

Alıntı oRCa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2010 Saat 00:03
himm doktor tavsiyesi ise uygulamak lazim :)

Gunde 1 birayi oneren doktoru
gunde 1 double viski yi oneren doktoru
Gunde 3 sigarayi oneren doktoru
Sarap icmeyi oneren doktoru
Karin kaslari icin en iyi ekzersizi oneren doktoru.

Bu doktorlari bulup tesekkurlerimi iletecem :) doktor diosa yapmak lazim
IP
amadeus!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 995

Alıntı amadeus! Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2010 Saat 20:12
Ne demişler, azı karar çoğu zarar. Bu kuralı hayattaki her şeye uygulamak da mümkün, çok kullanışlı bir genelleme ama bence doğru.
'İnsan vücut ve ruhtan oluşan bir varlıktır' önermesinin doğru olduğunu kabul ettiğimizde sanat, spor, sohbet, fiziksel etkileşimler, hepsi insanı geliştiren faaliyetler.
IP
nightcrawler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 1049

Alıntı nightcrawler Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 08:38
yüzmeyle heryeriniz büyür ve gelişir, kapasiteniz artar! :)
İnanmak başlamanın, başlamak bitirmenin yarısıdır.
IP
Poseidon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 1371

Alıntı Poseidon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 09:43
Kesinlikle doğru, özellikle antreman sonrası ocakbaşı performansı tavan bile yapabilir.
Herşey suda başladı...
IP
Huseyin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 286

Alıntı Huseyin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2010 Saat 21:50
     Abi safa mı yatıyorsun, ayak mı yapıyorsun anlamadım, millet başka seylere olan faydadan bahsediyor anlayacagin üzere... Ha "ben de farkındayım ve aynı konudan bahsediyorum" diyorsan "ocakbaşı" fantazisini ilk defa duydum vallahi... yine de çok yaratıcı sayılmaz bence, batı menşeili "şömine" fantazisinin oryantalize edilmiş hali gibi sanki. Olsun, uygun şartlarda denemeye değebilir. Bakalım.
Endikasyon yoksa, komplikasyon vardır.
IP
amadeus!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 995

Alıntı amadeus! Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2010 Saat 15:16

Arkadaşlar, aramızda bayanlar da var, Beatles'ın dedğii gibi please please pleaseSmile

IP
Poseidon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 1371

Alıntı Poseidon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2010 Saat 10:05
Doktor bu aralar farklı kulvarlarda, ondandır.
Herşey suda başladı...
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma