![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Yüzme Deneyimlerini Paylaş | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Fenerbahçe
Yeni Üye
|
![]() Konu: sonunda olduuuuuu :)Gönderim Zamanı: 25-Aralık-2009 Saat 23:35 |
|
arkadaşlar merhaba,
tam bir ay önce bu siteyi tesadüfen internette gezerken gördüm.ve çok ilgimi çekti.ben 28 yaşındayım ve yüzme bilmiyordum ve burda okuduklarımdan sonra yaşadığım yerde yani antalyada yüzme okullarını araştırdım.sonuçta akdeniz üniversiesinde Kuyik yüzme okulunda 8 özel ders aldım.su üstünde duramayan hiç kulaç atamayan ben sekiz ders sonunda yüzücülerin havuza atladığı yerden havuza balıklama atlayabiliyorum.ve şu anda serbest stil ve kurbalağamayı öğrendim.tabiki 1 ayda iki stilide dört dörtlük öğrenmek kolay değil.son ders bir saat önce bitti ve ben hemen havuza üyeliğimi yaptırdım bundan sonra haftada en az iki defa gidip daha iyi yüzmeye çalışacağım....... yüzmeyi bilmek gerçekten çok güzel bir duygu bundan sonra arkadaşlar havuza yada denize gidelim dediğinde bahane bulmak zorunda kalmayacağım.ilgilenirseniz burdan sonra yaptığım çalışmaları sizinlede paylaşcam.hepinize teşekkürler...saygılar sevgiler :)hatta burdan video bile paylaşabilirim ilerde |
|
|
|
|
pienses
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2010 Saat 16:08 |
|
bravooo
|
|
|
Pienses
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|