![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Antreman Programı Araştır | |
|
| |
|
| << Önceki Sayfa 34 |
| Yazar | Mesaj |
|
Poseidon
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 11:21 |
|
Çok edebi bir yazı olmuş Hüsam, içindeki biiiip'lik kelime hariç. Ancak gerçekten bu sefer "survivor" modunda bir yarışmış. Tekrardan herkese tebrikler.
|
|
|
Herşey suda başladı...
|
|
|
|
|
Huseyin
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 22:01 |
|
Hacı, edebiyat deyince olay bende bitiyor biliyorsun, "biiiplik"lik kelimenin edebi içerikten hariç tutulması konusu için ise sizi Karacaoğlan, Tevfik Fikret veyahut Can Yücel'in aziz ruhlarına havale ediyorum, bilmem anlatabildim mi yoksa kendilerinden bir kaç "edebi" şiir örneği aktarsam mı buraya bilemedim, yok yok, en iyisi ben özelden göndereyim. Öpüyorum
|
|
|
Endikasyon yoksa, komplikasyon vardır.
|
|
|
|
|
resa.
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2010 Saat 11:17 |
|
hüseyin yazdıklarınla o anki atmosferi tamamen yansıtmışsın.sen beni iskelenin önünde görmüşsün yani neredeyse yarışı bitirmek üzereymişim ama ben gördüğün noktadan yaklaşık 100 metre aşağıdan ağır ağır yüzerek geldim yani yarışı iskelenin önünden değil 100 metre aşağıdan gelerek kurtardım.o yüz metreyi yüzmem heralde 8-10 dakika sürmüştür.iskeleye tutunmuş yüzücülerin yanından ağır geçerken bir ara bende durup tutunmayı güç toplamayı düşündüm ama tutunacak boşluk yoktu bende mecburen devam etmek zorunda kaldım.ben yüzdükce tutunlanlar bana bu adam manyak mı der gibi şaşkın şaşkın bakıyorlardı.bu yarışı sanırım hayatım boyunca unutmam.l
Düzenleyen resa. - 06-Eylül-2010 Saat 17:35 |
|
|
|
|
Huseyin
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 03:18 |
|
Abi iskelenin önünde dahi yarışı bırakmak zorunda kalan bir sürü yarışçı varken 100metre güneyden gelip yarışı bitirmen gerçekten müthiş bir şey, tekrar tebrik ediyorum, ben senden hemen önce çıkabildiğim için ancak iskelenin önündeyken yakalayabildim seni.
|
|
|
Endikasyon yoksa, komplikasyon vardır.
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 34 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|