Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Antreman Arkadaşı Ara
 Forum İsmini Buraya Yazın | Yüzüyoruz Forumlar | Antreman Arkadaşı Ara
Mesaj icon Konu: İstanbul anadolu yakasında yüzmek ama nasıl? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ZaGor
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2

Alıntı ZaGor Cevaplabullet Konu: İstanbul anadolu yakasında yüzmek ama nasıl?
    Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 23:29
Merhaba, Yaklaşık 15 yıl önce bir kulüpte lisanslı yüzüydüm. Şu an 33 yaşındayım. 1.83 cm boyunda 100 kiloyum ve tekrar düzenli olarak yüzmek istiyorum. (Haftada 2 - 3gün)İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bir antreman programı çerçevesinde yüzmek için ne yapabilirim? Hangi havuz uygun olur? Bir çalışma grubu bulabilir miyim? Havuz ve havuz dışı antreman programı nasıl ayarlanabilir? Forumu inceledim. Fakat net bir bilgi edinemedim. Bu ve benzer konularda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
IP
Cagri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 446

Alıntı Cagri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 23:35
Önce koşu/yürüyüş ile fazla kiloları azaltırsanız daha iyi olur. Yüzerek kilo vermek zor iş, zayıflayınca da daha verimli yüzersiniz. Akıntıya karşı kürek çekmeye gerek yok. Havuz dışı programlar için de zaten çok erken. Hele bir teknik otursun, kondüsyon kazanın. Ondan sonra çok lazımsa kara antremanı yaparsınız. Ama onun da çok bir lüzumu ve çoğunlukla yararı yok. Ancak hafif lastik çalışmaları vs iyi geliyor..
Bir senkronize yüzücü boğulursa takım arkadaşları da boğulur mu?
IP
ZaGor
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2

Alıntı ZaGor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 23:41
Orjinalini yazan: ZaGor

Merhaba, Yaklaşık 15 yıl önce bir kulüpte lisanslı yüzüydüm. Şu an 33 yaşındayım. 1.83 cm boyunda 100 kiloyum ve tekrar düzenli olarak yüzmek istiyorum. (Haftada 2 - 3gün)İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bir antreman programı çerçevesinde yüzmek için ne yapabilirim? Hangi havuz uygun olur? Bir çalışma grubu bulabilir miyim? Havuz ve havuz dışı antreman programı nasıl ayarlanabilir? Forumu inceledim. Fakat net bir bilgi edinemedim. Bu ve benzer konularda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Buna çalışan biri olduğumu eklemek istedim. Çünkü bana en yakın yer olan yeditepe üniversitesinin havuzu 19:00 - 19:30 gibi kapandığı için yararlanamamaktayım. Hafta içi 21:00 - 22:00'ye kadar açık olması çok iyi olurdu.
IP
amadeus!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 995

Alıntı amadeus! Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2009 Saat 19:26
Zagor, öncelikle ismini çok beğendiğimi söylemeliyim, en sevdiğim kahraman sensin. Her şeyden önce kıyafetini değiştirip mayo giymelisin ve baltanı havuzun kenarına bırakmalısın. LOL
Bence FB'nin havuzuna bir bak. Yüzmeye başlamak için kilo falan vermene bence gerek yok (Çağrı kusura bakma).
FB'nin havuzu olamıyorsa GS'ın havuzuna bir bak. Bunlardan birine kapağı atarsan harika bir ortama girmiş olursun. Orada seni doğru yönlendirirler zaten, birkaç ders de al ama. Bilgilendirmeye devam et. Hoş geldin. 
IP
Wharekauhau
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı Wharekauhau Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mart-2010 Saat 00:24
yeditepe üniversitesi havuzu haftaiçi 8 e kadar haftasonu 5 e kadar açık.belki bu bilgi lazım olur.

bu da ilk mesajım olsun :)
IP
humanistanbul
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6

Alıntı humanistanbul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2010 Saat 23:28
Kayisdagi bolgesi mi? Ben Kartal'da yuzuyorum, IBB'nin tesisi, cok guzel 50m. Havuz, Fakat sinirli saatlerde faydalanabiliyor kadinlar. Daha esnek saatleri olan bir yer bakmiyor degilim.
You can't cross the ocean without losing the sight of the land.
IP
apple
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35

Alıntı apple Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2010 Saat 20:29

Merhaba, Kartalda Ahmet Şimşek Kolejinin kapalı havuzu var. Oraya giden bir tanıdığım vardı, memnundu.

yüzüyorum, öyleyse varım.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05